Wizz Air anunță o bază nouă și șapte rute noi în Kutaisi

Scris de  |  Nici un comentariu

Wizz Air a anunțat astăzi că va începe în septembrie operațiunile la baza de pe Aeroportul Internațional David the Builder Kutaisi cu o aeronavă A320 și va adăuga șapte rute noi către Europa.

Wizz Air va lansa noi curse, de două ori pe săptămână, de la Kutaisi la Berlin Schönefeld, Munchen Memmingen, Milano Bergamo, Dortmund, Larnaca și Sofia, în timp ce zborurile între Kutaisi și Salonic vor fi efectuate de trei ori pe săptămână. Cu aceste noi destinații, rețeaua Wizz Air din Georgia ajunge la 11 rute către opt țări. Tarifele încep de la 24.99 EUR.

Kutaisi este al doilea cel mai mare oraș din Georgia. Ruinele catedralei Bagrati, construită în secolul al XI-lea, sunt cel mai important punct de atracție. Ele fac parte din Patrimoniul protejat UNESCO. Wizz Air a început activitatea în Kutaisi în 2012 și a transportat mai mult de 500.000 de pasageri, în tot acest timp.

Detaliile cu privire la anunțarea bazei au fost dezvăluite de către Dimitri Kumsishvili, Viceprim-ministru și Ministru al Economiei și Dezvoltării Durabile din Georgia și Owain Jones, Chief Corporate Officer la Wizz Air într-o conferință de presă organizată la Tbilisi.

RUTE NOI WIZZ AIR DIN GEORGIA:

Ruta Ziua Începe din Tarife de la*
Kutaisi – Berlin luni, vineri 23 septembrie 2016 39.99 EUR
Kutaisi – Munchen Memmingen luni, vineri 23 septembrie 2016 39.99 EUR
Kutaisi – Milano Bergamo miercuri, duminică 25 septembrie 2016 39.99 EUR
Kutaisi – Dortmund miercuri, duminică 25  septembrie 2016 39.99 EUR
Kutaisi – Salonic marți, joi, sâmbătă 24  septembrie 2016 29.99 EUR
Kutaisi – Larnaca joi, sâmbătă 24  septembrie 2016 24.99 EUR
Kutaisi – Sofia joi, sâmbătă 24  septembrie 2016 29.99 EUR

Wizz Air crede că investiția în Georgia, prin intermediul unei aeronave A320 și a echipajului local vor produce beneficii pentru piața din Georgia și pentru Wizz Air. Cunoaștem importanța transportului aerian accesibil pentru dezvoltarea economică a unei regiuni, care a fost rezultatul indirect al operațiunilor WIZZ în toate bazele. Deschiderea unei baze aici subliniază angajamentul nostru de a oferi oamenilor din Georgia servicii de calitate, la prețuri scăzute către din ce în ce mai multe orașe din Europa”, a declarat Owain Jones, Wizz Air Chief Corporate Officer.

Recent, Wizz Air a fost numită de către Air Transport World cea mai valoroasă linie aeriană a anului (Value Airline of the Year) pentru succesul său din 2015.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *