Top 10 cele mai sexy hoteluri din lume

Scris de  |  Nici un comentariu

De obicei, o vizită la hotel este destul de banală. Cauți camera dorită, faci rezervare, te cazezi și pentru că ai căutat prețul cel mai mic realizezi că și spațiul din cameră e pe măsura bugetului. Dar din când în când trebuie să mai ieși din rutină și să îți faci de cap. Va costa un pic mai mult, dar hotelurile pe care ți le vom prezenta susțin că vei uita de bani atunci când vei descoperi ce au de oferit.

1. Derby Hotels Collection, Paris, Barcelona and Madrid

Derby-Banke-Slide1_3398106k

Derby Hotel Collections tocmai a lansat pentru clienții lor din Paris, Barcelona și Madrid pachetul Stay&Pleasure. Pentru 250 de euro pe noapte, cuplurile vor avea micul dejun servit în cameră, o sticlă de șampanie, căpșuni învelite în ciocolată, dar mai ales Cutia de Plăceri Intime, care conține jucării sexuale, cătușe și tot felul de alte accesorii asemănătoare.

Hotel-Claris_3398108k

2. Hotel Pelirocco, Brighton

Derby-Pelirocco-Sl_3398112k

Hotelul Pelirocco din orașul britanic Brighton are doar 19 camere, dar fiecare dintre ele propune un decor unic inspirat din pop art, rock ‘n’ roll și burlesc. Clienții pot alege dintre cele șase pachete erotice, de la ”Like a Virgin” la ”Slave to Love”, iar unele camere îți permit să tragi cu ochiul la duș sau sunt dotate cu tavane din oglinzi.

3. Two Lions, Propeller Island City Lodge, Berlin

Two-Lions_3398114k

Dacă pachetele erotice din Brighton sunt prea liniștite, poate că o noapte în camera Two Lions de la Propeller Island City Lodge din Berlin este ceea ce căutați cu adevărat. Aici poți să dormi în cuști amplasate pe piloni la o înălțime de 1,5 metri, iar draperia care le înconjoară te lasă să alegi dacă totul se întâmplă în secret sau pot vedea și alții.

4. Champagne Tower Suite, Cove Haven Resort, Pennsylvania

Derby-champagne-Sl_3398116k

Pentru romanticii care călătoresc în Statele Unite, apartamentul din Turnul de Șampanie de la Cove Haven Resort, poate fi cam kitschos pentru anumite gusturi, dar dacă te tentează o baie cu spumă într-o cadă în formă de cupă de șampanie, aici trebuie să vii. În plus, la unul dintre cele patru etaje la apartamentului vei găsi și o piscină în formă de inimă. How cheesy is that?

5. Maison Souquet, Paris

3-Downstairs_3398198k

Are 14 camere și șase apartamente, iar decorul gândit de Jacques Garcia este dedicat curtezanelor din Belle Époque, când hotelul, pe atunci o ”casă de plăceri”, era popular în rândul aristocrației. Fiecare cameră e denumită după cineva: camera 203 ”Rita”, spre exemplu, este decorată cu mii de pene de păun.

6. Erotic Suite, The Palms Casino Resort, Las Vegas

Erotica-Palms_3398117k

Denumirea spune totul. Decorat cu mult mobilier din piele, dar și obiecte din metal șlefuit, Apartamentul Erotic pune la dispoziția oaspeților un pat rotativ uriaș, tavan din oglinzi și un ShowShower, cu un spațiu special destinat pentru un dans rapid (sau nu) la duș.

7. 50 Plaids of Wa-Hay, Nira Caledonia, Edinburgh

Nira-Caledonia_3398118k

Se joacă cu 50 Shades of Grey, dar pare că oferă ceva mai mult decât literatura infantilă a lui E.L. James. ”Pachetul sexy” include o masă afrodiziacă, un masaj în cuplu, un majordom aflat în permanență la dispoziție, dar și câteva dintre accesoriile care apar în sus-numita non-carte.

8. Erotica Package, The Library Hotel, New York

Library-Hotel_3398119k

Dacă te duci la bibliotecă, cel mai probabil vei găsi și ceva literatură erotică. La The Library Hotel cu siguranță se va întâmpla asta, pentru că ghidul Kama Sutra face parte din pachet, alături de șampanie, un buchet de trandafiri roșii, ciocolată și un set 7 SINS OF LOVE. Bonus: accesoriile le poți lua cu tine la plecare.

9. Desire Pearl Resort and Spa, Riviera Maya, Mexico

Desire_3398121k

Mexicul e recunoscută ca fiind o țară periculoasă, iar Desire Pealr Resort and Spa nu face excepție, numai că ”pericolele” care te pândesc aici sunt cu totul diferite. În hotel sunt acceptate doar cupluri deschise inclusiv la ideea de swings, dar există și variante mai cuminți, cum ar fi un club de striptease sau o ”cameră a jocurilor”. În plus, există multe locuri unde hainele sunt opționale.

10. The Crazy Bear

The-crazy-bear_3398132k

După ce am trecut prin Mexic, e greu să găsim ceva mai provocator. Dar mai avem o încercare și mergem din nou în Marea Britanie. Cu hoteluri în Buckinghamshire și Oxfordshire, ”Ursul nebun” este considerat a fi o combinație între ”Moulin Rouge, Las Vegas și un bordel din anii 60 din Soho, cu camere menite să satisfacă orice rock-star sau șef mafiot”.

Alegerea e a ta!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *