TAROM lansează cursa directă Iași-Munchen, din 25 octombrie

Scris de  |  Nici un comentariu

Aeroportul Internțional Iași introduce din toamnă o nouă cursă în portofoliul său. E vorba de ruta directă Iași-Munchen, care din 25 octombrie va fi operată de compania TAROM.

Prețul unui bilet dus-întors pornește de la 119 euro, iar programul zborurilor este următorul:

Joi:
RO 313 Iasi – Munchen 07:00 – 08:25
RO 314 Munchen – Iasi 09:10 – 12:20

Duminica:
RO 313 Iasi – Munchen 14:40 – 16:05
RO 314 Munchen – Iasi 16:50 – 20:00

Iași-Munchen TAROM

”Am avut solicitări clare de a deschide această rută, în condițiile în care alte destinații reușisem să le aducem deja și încercam să explic că este o rută extrem de dificil de deschis, pentru că nu este susținută masiv de trafic etnic. Tocmai pentru aceste considerente, am concentrat energii multe, discuții și insistențe ieșite din comun pentru a face posibilă această conexiune. Munchen este destinația ce va face posibilă dezvoltarea mediului de afaceri ieșean și implicit va aduce bunăstarea comunității noastre. Munchen devine însă și o rută de portofoliu premium a aeroportului nostru, iar faptul că este operată de către compania TAROM reprezintă cheia siguranței zborului și a stabilității acestui produs,”‎ a declarat Marius Bodea, președinte al Consiliului de Administrație al Aeroportului Internațional Iași.

Ruta către Munchen se adaugă unui orar de toamnă deja încărcat cu destinații noi pentru aeroportul ieșean. Din 25 octombrie, de la Iași se va putea zbura direct și către Londra Luton, Paris Beauvais și Roma Fiumicino cu Blue Air, dar și Londra Luton cu Wizz Air din 16 septembrie.

În plus, se ascute și concurența internă. Blue Air sparge monopolul TAROM și a anunțat recent lansarea cursei Iași-București, fapt ce a determinat o scădere semnificativă a prețurilor pe această rută.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *