Se deschide unul dintre cele mai luxoase hoteluri din Dubai – Palazzo Versace

Scris de  |  Nici un comentariu

Palazzo Versace Dubai, hotelul de lux realizat în parteneriat cu grupul Enshaa, va fi inaugurat în această lună după mai bine de cinci ani de amânări repetate.

Considerat a fi ”cel mai luxos hotel pe care l-a văzut vreodată Orientul Mijlociu”, Palazzo Versace a beneficiat de aportul exclusiv al Donatellei Versace, care a realizat în exclusivitate interioarele și mobilierul pentru fiecare dintre cele 215 camere.

151

Hotelul va deține, de asemenea, și 169 de locuințe în regim rezidențial, care variază de la apartamente cu unu până la șase dormitoare, fiecare decorat în același stil Versace.

La intrarea în hotel va putea fi văzut un uriaș mozaic de peste 1,000 de metri pătrați, decorat cu mobilier făcut la comandă și țesături decorate cu păuni, vulturi și cai.

Main-Lobby

”Versace este o companie faimoasă de modă, lux și lifestyle. De la bun început am cuprins multe categorii de produse, de la îmbrăcăminte la accesorii, de la produse de lux la locuințe, pentru a exprima unicitatea și stilul aparte al brandului”, a declarat Gian Giacomo Ferraris, CEO al grupului Versace.

 

”Suntem mândri să putem aduce acest stil Versace în Dubai prin intermediul acestui hotel. Designul elegant și luxos marca Versace va fi prezent în fiecare detaliu al acestui complex, iar luxul va deveni un mod de viață.”

Hotelul din Dubai este cel de-al doilea Palazzo care există în lume. Primul, situat pe Coasta de Aur în Queensland, Australia, este primul hotel de lux care are la bază un brand din lumea modei. După inaugurarea din Emiratele Arabe Unite, grupul plănuiește să continue expansiunea cu un al treilea hotel în Macau.

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *