Paralela 45 lansează în România conceptul Blind Holiday

Scris de  |  Un comentariu

Timp de o săptămână, românii vor vedea pe pagina de Facebook Paralela 45 o serie de oferte de vacanțe la prețuri de 299, 399 și 499 de euro/persoana. Ofertele prezentate vor include numărul de nopți de cazare, numărul de stele pe care le are hotelul, tipul de masă, transportul cu avionul, transferuri, taxele de aeroport și intervalul de plecare. Data exactă de plecare o vor afla cu 48 de ore înainte, iar destinația le va fi dezvăluită abia atunci când ajung în aeroport.

6-blind

„Am dorit să aducem pe piața turismului din România un concept special pentru turiștii deschiși către nou, care vor să trăiască și o experiență altfel. Practic îți cumperi o vacanță cu garanția și încrederea că se va ridica la nivelul așteptărilor tale, iar destinația o afli când ajungi la aeroport. Sunt sigur că turiștii români vor aprecia o inițiativă îndrăzneață. Vrem să arătăm că putem oferi și pachete pentru turiștii mai nonconformiști”, a declarat Alin Burcea, președinte Paralela 45.

Ofertele Blind Holiday se adresează doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani, iar plata se face exclusiv online. Repartizarea în cazul acestor vacanțe se va face în limita locurilor disponibile, în ordinea rezervărilor.

Un comentariu

  1. Ionut Stoian

    5 februarie 2016 at 19:29

    06.02.2016

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *