Noua ofertă din trenurile japoneze: băi fierbinți pentru picioare

Scris de  |  Nici un comentariu

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Trenurile japoneze sunt recunoscute deja pentru viteza și punctualitatea lor, dar în curând se vor număra și printre cele mai confortabile din lume. Iar turiștii vor putea experimenta cultura japoneză la viteze de peste 300km/h.

Japan Railway se pregătește să lanseze un nou tren de mare viteză, care va fi dotat, printre altele, cu podele acoperite cu tatami, dar și cu băi fierbinți pentru picioare.

Compania a anunțat că va lansa nou tren în luna iulie a acestui an, în provincia Yamagata. Acesta va avea șase vagoane, unul dintre ele urmând să pună la dispoziția pasagerilor două căzi pentru băi de picioare, care împreună măsoară aproximativ cinci metri. Fiecare cadă va putea fi folosită concomitent de patru persoane.

bai pentru picioare in trenurile japoneze

Trenul va mai avea la bord un bar, mese joase, tradiționale, realizate din lemn de cireș și podele acoperite cu tatami. Sub mese vor exista spații gândite special pentru ca pasagerilor să nu le amorțească picioarele.

Japan Railway plănuiește să folosească aceste garnituri timp de 120 de zile pe an, în special în weekend-uri și în zilele de sărbătoare, călătorii fiind sfătuiți să își facă rezervări din timp.

Un reprezentant al companiei a precizat că acest concept a fost pus în practică pentru a-i determina pe localnici să folosească mai des trenul ca mijloc de transport, dar face parte și dintr-o campanie menită să-i atragă pe turiști, al căror număr a scăzut considerabil după accidentul nuclear de la Fukushima.

Sursa foto: Japan Railway

 

.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/6″][vc_facebook type=”button_count”][/vc_column][vc_column width=”1/6″][vc_tweetmeme type=”horizontal”][/vc_column][vc_column width=”1/6″][vc_googleplus][/vc_column][vc_column width=”1/6″][/vc_column][vc_column width=”1/6″][/vc_column][vc_column width=”1/6″][/vc_column][/vc_row]

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *