Lufthansa: Primele inovații testate în Flying Lab la bordul primului zbor spre Sillicon Valley

Scris de  |  Nici un comentariu

Începând cu 1 iulie, Lufthansa oferă un nou zbor spre California. Aeronava Airbus A340-300 având numărul de zbor LH488 a decolat pentru prima dată din Frankfurt pe 1 iulie, la ora 10:53 ora locală, îndreptându-se către vest, către orașul San Jose.

Pentru prima dată, Lufthansa și-a instalat pe acest zbor un FlyingLab, în care pasagerii pot testa noi produse și servicii înainte ca acestea să fie implementate la scară largă de companie. Motto-ul zborului către San Jose este “Virtual Reality”, un domeniu în care Lufthansa este lider în industria aviatică datorită conținutului de imagini 360 de grade pus la dispoziția pasagerilor.

În timpul zborului spre California, pasagerii au putut încerca cele mai noi dispozitive digitale ale celor de la Samsung, precum ochelarii pentru realitate virtuală Samsung Gear VR sau tableta Samsung Galaxy Tab S2. Astfel, pasagerii se pot bucura de filmulețe cu imagini de 360 de grade pe tot parcursul zborului de 12 ore.

Lufthansa_San Jose

În timpul zborului de întoarcere, sub motto-ul “Wellbeing during night flights”, pasagerii au testat, printre altele, Neuroon – o mască de dormit cu inteligență artificială proiectată să se adapteze la diferite obiceiuri de somn – foarte interesant, de exemplu, pentru cei care zboară frecvent și au probleme cu adaptarea la schimbarea de fus orar. Toți pasagerii care și-au rezervat locuri pentru acest zbor au avut opțiunea de a testa aceste produse gratuit pe website-ul www.lh.com/flyinglab.

“Scopul FlyingLab este acela de a permite testarea rapidă și ușoară a tuturor noutăților”, a spus Dr. Reinhold Huber, Vicepreședinte Passenger Experience Design & Ancillaries, Deutsche Lufthansa AG. “Dacă descoperim un produs interesant, putem astfel afla rapid dacă este pe placul celor pentru care am creat acel produs. Testele de lungă durată pot fi contraproductive.”

În timpul sejurului lor în California, pasagerii pot să testeze și un nou serviciu special. Prin intermediul serviciului de concierge de călătorie “Mission Control”, o creație a Lufthansa Innovation Hub, pasagerii pot primi ponturi interesante și recomandări despre San Jose. Li se va oferi, de asemenea, și ajutor pentru schimbarea rezervărilor pentru zboruri sau cu indicații despre locația evenimentelor Lufthansa – toate foarte simplu și direct, prin intermediul Facebook Messenger.

Zborul din București către San Jose și retur, cu conexiune prin Frankfurt, poate fi rezervat începând de la 689 EUR. Lufthansa operează această conexiune de cinci ori pe săptămână, iar oaspeții pot alege între clasele Business, Premum Economy sau Economy.

Pe scurt, despre conexiunile Frankfurt – San Jose (California, SUA):

Aeroport:

  • De la Aeroportul Frankfurt, Terminal 1 (FRA);
  • La Aeroportul Internațional Norman Y. Mineta San Jose (SJC)

Programul zborurilor:

  • În fiecare luni, miercuri, vineri, sâmbătă și duminică
  • Ore de plecare (ore locale):
    • LH488 Frankfurt 10:40 – San Jose 13:40
    • LH489 San Jose 15:30 – Frankfurt 11:50 (ziua următoare)

Durata zborului: 12 ore

Tipul aeronavei: Airbus A340-300.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *