Lufthansa lansează ”serviciul restaurant” la clasa business

Scris de  |  Nici un comentariu

Lufthansa a regândit serviciile sale de masă oferite pasagerilor care călătoresc la clasa business pe distanțe lungi și a decis să introducă ceea ce a descris a fi ”un serviciu de tip restaurant”.

Compania germană dă asigurări că echipajul ”va adapta mult mai eficient serviciul la ritmul pasagerilor pentru a putea răspunde fiecărei nevoi în parte, așa cum se întâmplă în cazul restaurantelor de top”.

Acest lucru presupune adresarea pe nume în momentul întâmpinării pasagerilor, preluarea de comenzi, amenajarea meselor cu veselă din ceramică, servirea meselor direct din bucătăria avionului și înlocuirea tăvilor și cărucioarelor cu farfurii.

lufthansa-restaurant

Serviciul a fost deja introdus pe zborurile A380 către New York și Miami, iar în prezent este în curs de a fi pus în practică și pe rutele către Housto, Johannesburg, Los Angeles, Miami, Delhi, Beijing, San Francisco, Shanghai, Seul și Singapore.

De asemenea, germanii de la Lufthansa iau în considerare și extinderea serviciului către zborurile operate cu aeronave B747-400 și B747-8 de la Frankfurt, începând cu 1 octombrie, și cele operate cu aeronave A340 de la Frankfurt și Munchen către Asia și Orientul Mijlociu, începând cu 25 octombrie.

Lufthansa a precizat că aproximativ 4,500 de membri ai echipajelor de bord au fost pregătiți special pentru noul serviciu, care este considerat de operatorul german a fi ”un alt pas important către statutul de primă companie aeriană de cinci stele din emisfera vestică”.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *