Irlanda de Nord lansează campania Game of Thrones 2015

Scris de  |  Nici un comentariu

Urme uriașe de pași, ouă de dragoni și corbi cu trei ochi au fost văzuți luna aceasta în Irlanda de Nord în Belfast și în alte zone din nordul țării care au apărut în serialul ”Urzeala tronurilor”.

Pentru cei care nu sunt încă foarte familiarizați cu serialul care a făcut furori în întreaga lume, au fost montate și indicatoare din lemn care le arată turiștilor locurile exacte în care au fost realizate filmările, în cadrul unei campanii lansate de Tourism Ireland și HBO.

Urme uriașe de pași au putut fi văzute pe plajele Irlandei de Nord

Urme uriașe de pași au putut fi văzute pe plajele Irlandei de Nord

 

 

Ouăle de dragon au fost scoase la vânzare la standurile din Piața St. George, Belfast, și putea fi cumpărate în schimbul a 125 de dragoni de aur, moneda folosită în serial.

”Turismul bazat pe filme este în creștere”, a spus ministrul nord-irlandez al dezvoltării, Arlene Foster. ”Producții de anvergură precum Game of Thrones promovează Irlanda de Nord la nivel internațional. Telespectatorii din America, Australia și din alte colțuri ale lumii știu acum de locuri precum Dark Hedges din Ținutul Antrim și de Castelul Ward din Ținutul Down. Această campanie îi va încuraja pe fanii din întreaga lume să vină să vadă locurile de filmare și să experimenteze bucătăria și ospitalitatea locală.”

Castelul Ward, Irlanda de Nord

Castelul Ward, Irlanda de Nord

 

 

Campania Tourism Ireland va dura 14 săptămâni și și-a propus să ajungă la 100 de milioane de fani ai serialului Game of Thrones, dar țintele principale vor fi turiștii din Marea Britanie, Statele Unite, Canada, Australia, Franța, Germania, Spania, Italia, Olanda și țările nordice.

 

O a doua fază a acestei campanii va începe în săptămânile următoare, iar autorii ei spun că fanii seriei create de George R.R. Martin vor avea parte de și mai multe surprize.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *