Happy Tour lansează „Happytârgul online de călătorii”

Scris de  |  Nici un comentariu

Compania Happy Tour iese din nou din tiparele tradiţionale cu ocazia unui târg de turism şi lansează „Happytârgul online de călătorii” direct pe site-ul www.happytour.ro, oferindu-le turiştilor posibilitatea să îşi planifice online următoarea vacanţă, cu ajutorul gadgeturilor.

„Happytârgul online de călătorii” a fost creat astfel încât turiștii să poată să primească oferte de vacanță personalizate, în funcție de preferințele lor, dar și de perioada în care vor să călătorească. Începând de luni, 9 noiembrie, cei interesați își pot alege de pe site oferte pentru Revelion, pieţe organizate de Crăciun în marile capitale europene și city-break-uri în Europa. O categorie aparte este “Early Booking primăvară-vară 2016”, care le oferă posibilitatea să-și rezerve vacanţe cu reduceri considerabile. HAPPYșor, mascota agentiei, îi va anunța personal când se lansează ofertele dorite de ei.

„Happytârgul online de călătorii” va fi găzduit pe site-ul www.happytour.ro si a fost conceput ca o alternativă inedită la târgul tradițional de turism, prin care toți cei interesați de o vacanță să beneficieze de oferte personalizate, fără a fi nevoie să se deplaseze în această perioadă. Astfel își pot planifica vacanța dorită de oriunde, fie de acasă, fie de la birou. Începând de luni, 9 noiembrie, iubitorii de călătorii pot intra pe www.happytour.ro să bifeze și să completeze preferințele lor, iar HAPPYșor va avea grijă să îi anunțe ce reduceri sunt disponibile la “Happytârg”, spune Alexandra Mateuță, director de Marketing Happy Tour.

Ofertele speciale de Happytârg vor putea fi accesate online începând cu data de 12 noiembrie, în prima zi a ediției de toamnă a Târgului de Turism din România și vor putea fi consultate până pe 20 noiembrie 2015.

Nu este prima dată când Happy Tour vine cu o abordare inovativă a târgului de turism. La ediţia din primăvară a Târgului de Turism al României, Happy Tour şi Prestige Tours, care fac parte din Happy Tour Group, şi-au întâmpinat turiştii într-un DOM, amplasat în afara pavilioanelor în care au avut stand celelalte companii de turism. Cortul de peste 400 de metri pătraţi a fost primul stand outdoor din istoria unui târg de turism autohton.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *