Gordon Ramsay a lansat Bread Street Kitchen&Food în Dubai

Scris de  |  Nici un comentariu

Una dintre cele mai aşteptate lansări ale acestui sezon, restaurantul Bread Street Kitchen & Bar al celebrului Gordon Ramsay și-a deschis oficial porțile pentru rezervări în data de 1 noiembrie în Atlantis, The Palm. Cel mai recent avanpost al conceptului culinar dezvoltat de bucătarul-șef cu distincție Michelin, Gordon Ramsay, va oferi o bucătărie europeană modernă accesibilă și informală, precum și băuturi creative și entertainment live pentru publicul din Dubai.

„Așteptam cu nerăbdare deschiderea, în sfârșit, a Bread Street Kitchen & Bar în Atlantis, The Palm,” a declarat Gordon Ramsay. „Vă promit o experiență minunată din partea lui Cesar Bartolini, Chef de Cuisine, și a întregii echipe de la bucătărie, bar și personalul de servire, indiferent dacă veniți aici pentru a lua prânzul, cina, pentru câteva băuturi, sau pentru excelentul Friday Brunch. Bread Street Kitchen & Bar nu se aseamănă nu nimic altceva, combinând mâncare extraordinară cu o atmosferă la fel de incredibilă.”

Carpaccio de vită friptă, mărar murat, ouă de prepeliţă, dressing de ton şi hrean.

Carpaccio de vită friptă, mărar murat, ouă de prepeliţă, dressing de ton şi hrean.

Axat doar pe ingrediente proaspete, de sezon, combinate excelent cu băuturi inovatoare, Bread Street Kitchen & Bar vă va oferi delicioasele mâncăruri create de Ramsay, inclusiv clasica vită Wellington cu piure de trufe, legume fripte, nuci murate și os cu măduvă. Cu inspirația originală din Insulele Britanice, mâncărurile ce nu trebuie ratate includ Stone Bass Carpaccio cu piure de avocado, sos de hrean și ghimbir; aripioare de pui picante Tamarind cu ceapă verde și coriandru; Shepherd’s Pie cu carne de miel fiartă, ceapă, morcovi, piure de cartofi și pesmeți cu usturoi și, desigur, tradiționalul Fish and Chips cu piure de mazăre cu mentă și sos pentru cartofi.

Shepherd’s pie with braised lamb, onions, carrots, potato purée and brioche garlic crumbs

Shepherd’s Pie cu carne de miel fiartă, ceapă, morcovi, piure de cartofi și pesmeți cu usturoi

Traditional fish and chips, minted pea purée, “chip shop sauce”

Tradiționalul Fish and Chips cu piure de mazăre cu mentă și sos pentru cartofi

Pentru pasionații de dulciuri, punctul de maximă atracție al acestei locații ia forma unui bar de înghețată colosal, care servește delicioasa înghețată cu aromă de pâine și unt, ce poate fi acompaniată de topping-uri la alegerea clienților. Pentru o experienţă londoneză, oaspeții pot opta pentru Eton Mess cu trandafir şi zmeură, tartă Treacle cu înghețată de scorțișoară sau Banana Sticky Toffee Pudding cu caramel muscovado și smântână groasă. Meniul este asortat cu băuturi eclectice recunoscute, inclusiv cocktail-uri Bloody Mary servite în cutii de supă de roșii și o selecţie de vinuri adunate din peste 32 de podgorii din întreaga lume, la pahar.

Meniul de la Bread Street Kitchen & Bar are la bază o filozofie simplă – crearea unor mâncăruri simple dar bine făcute, folosind ingrediente de cea mai bună calitate și trăgându-și inspirația din tradițiile britanice clasice. Mâncarea și băutura sunt completate de atmosfera vibrantă, cu un chitarist/vocalist live în anumite seri și în timpul Friday Brunch-ului, precum și o selecție zilnică de melodii celebre menite să învioreze atmosfera.

Situat pe The Avenues din cadrul Atlantis, The Palm, Bread Street Kitchen & Bar păstrează atmosfera din celelalte locații ale sale, cu interiorul clasic în care vechiul întâlnește noul. Spațiul evocă aerul cool specific Estului Londrei cu design-ul său dinamic şi industrial și terasa întinsă, care combină decorul vintage cu cel modern, fiind prevăzut cu un cuptor pe lemne din cărămidă, două baruri (atât la interior, cât și la exterior), bucătărie deschisă, live cold kitchen și tejghea pentru înghețată cu deschidere înspre The Avenues.

Bread Street Kitchen Dubai

Bread Street Kitchen Dubai

„Bread Street Kitchen este o completare extraordinară a ofertei noastră din Atlantis, The Palm. Cu peste 23 de restaurante și localuri de luat masa care oferă unele din cele mai exclusiviste experiențe pe care le-ați putea trăi în Dubai, cel de-al 24-lea – Bread Bread Street Kitchen & Bar – este fără îndoială unul dintre cele mai remarcabile de până acum.”, a declarat Mark Patten, Prim Vice-președinte, Food & Beverage al Atlantis, The Palm. „Este o plăcere să lucrăm cu Grupul Gordon Ramsay și suntem nerăbdători ca atât oaspeții, cât și rezidenții să trăiască pe cont propriu experiența a ceea ce cu siguranță va fi unul dintre cele mai vestite restaurante și baruri din zonă.”

Atlantis, The Palm, este prima stațiune turistică din regiune care oferă și diverse opțiuni de entertainment, fiind situată în centrul arcului Palm Island din Dubai. Deschisă în septembrie 2008, această stațiune unică cu teme oceanice cuprinde o serie de atracții marine și de entertainment, precum și un parc de distracții acvatic de 17 hectare, Aquaventure Waterpark, suprafața totală a stațiunii măsurând 46 de hectare.

Atlantis-the-palm-resort_landscape

Aceasta găzduiește unul dintre cele mai mari habitate marine în aer liber din lume, cu peste 65.000 de animale marine în lagune și spații de prezentare, inclusiv The Lost Chambers Aquarium, un labirint de coridoare și pasaje subacvatice care oferă o călătorie printre ruinele vechii Atlantide.

Aquaventure folosește 18 milioane de litri de apă dulce pentru a alimenta tobogane cu apă palpitante, o cursă rivieră de 2,3 kilometri cu valuri mareice și piscine, praguri de apă și ape repezi. Atlantis, The Palm este cunoscută și drept destinația culinară principală din regiune, lăudându-se cu o selecție variată de restaurante de renume mondial, precum Nobu și Ronda Locatelli. Stațiunea se mai bucură și de o colecție impresionantă de buticuri și magazine de lux, precum și spații întinse pentru organizarea de întâlniri și convenții.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *