Cocktail Holidays lanseză campania de parteneriate cu firme 100% româneşti, la Târgul de Turism al României

Scris de  |  Nici un comentariu

Descoperă lumea Cocktail Holidays şi a partenerilor 100% români” debutează la Târgul de Turism al României, din perioada 12-15 noiembrie, unde celor care cumpără o vacanţă de Revelion într-o destinaţie însorită sau pe cea de vară le vor fi oferite produse cosmetice pentru protecţie solară, fabricate de o firmă românească. Cocktail Holidays, care are mai multe parteneriate cu companii exclusiv româneşti, îşi propune prin campania sa să evidenţieze potenţialul şi performanţele acestora în România.

La a 34-a ediţie a târgului de turism, Cocktail Holidays îşi aşteaptă vizitatorii cu multe surprize, una dintre acestea fiind ofertele de Early Booking pentru vacanţa de Revelion şi chiar pentru vara 2016, cu o reducere de până la 40% la tariful de cazare.

„Ofertele Early Booking sunt alegerea perfectă pentru persoanele care își planifică concendiile din timp şi le garantează că își pot alege destinația și hotelul pe care le doresc la un tarif foarte avantajos. Pe lângă reducerile practicate în perioada de Early Booking, la târgul de turism oferim avantaje suplimentare si produse cosmetice de protecţie solară. Am demarat această campanie pentru a ne putea asocia cu cât mai multe companii româneşti şi a arăta că şi România are companii cu tradiţie, de valoare. Ne mândrim că suntem o companie românească şi vrem să arătam că şi la noi se poate!”, declară Adriana Goicea, director general Cocktail Holidays.

În plus, turiştii pot beneficia de excursii opționale sau transferuri private gratuite pentru vacanţele cumpărate în perioada târgului de turism.

Târgul de la Romexpo este ultima şansă pentru achiziţionarea vacanţei de Crăciun în marile capitale europene, unde se organizează târguri de sezon, şi anume la Viena, Praga sau Munchen, sau să participe la cina festivă de la Ieslea din Bethleem, Israel. Pentru astfel de vacanţe, pachetele pornesc de la 349 de euro/persoană şi includ trei nopți de cazare cu mic dejun și transport cu avionul.

Pentru vacanţa de Revelion în destinaţii însorite, Cocktail Holidays aduce la târg oferte pentru Mauritius, cu zbor direct, la tarife ce pornesc de la 2.958 de euro/persoană, Maldive – de la 2.833 de euro, Sri Lanka – de la 1.706 euro, Emiratele Arabe Unite, de la 890 de euro. Pentru cei care își doresc o destinație mai apropiată, o opţiune este Madeira, de la 978 de euro/persoană, charterul de la finalul anului fiind o premieră pentru piaţa românească.

Pentru vara 2016, Cocktail Holidays pune la dispoziția turiștilor pachetele de vacanţă clasice în Grecia (Corfu, Creta-Chania, Creta-Heraklion, Lefkada, Mykonos, Parga, Rodos, Santorini, Sivota, Zakynthos), Spania (Barcelona, Costa Brava, Costa Dorada, Mallorca, Tenerife), Turcia (Antalya, Bodrum, Kusadasi, Marmaris), Emiratele Arabe Unite, şi adaugă şi destinaţii noi cu zboruri directe în premieră către Croaţia (Split) sau Portugalia (Algarve).

Cocktail Holidays va fi prezentă la ROMEXPO în pavilionul C2, la standul numărul 57, de joi până sâmbătă între orele 10:00 și 18:00, iar duminică între 10:00 și 16:00.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *