Cocktail Holidays lansează, în premieră, din România, charter către Iordania

Scris de  |  Nici un comentariu

Turoperatorul Cocktail Holidays lansează în premieră pentru România zboruri charter săptămânale pentru Iordania, începând din luna septembrie. Pachetele turistice de opt zile cu șapte nopți de cazare pornesc de la 560 de euro, incluzând transportul cu avionul, cazarea la hoteluri de trei, patru sau cinci stele, transferuri, asistență turistică, asigurare medicală și storno.

Turoperatorul Cocktail Holidays estimează că peste 1.300 de români vor merge anul acesta, după introducerea charterului, în vacanţă în Iordania. Pentru a le facilita accesul, autorităţile iordaniene au renunţat, din 21 mai, la viza de intrare.

Iordania era până acum o destinaţie de excursie opţională de o zi-două la Petra, Amman sau Betania, pentru turiştii care mergeau în Israel sau Egipt, sau de vacanţă individuală, cu zboruri de linie ale Tarom şi cu ghid vorbitor de limba română.

Zborurile charter vor fi operate de compania Tarom, cu plecare doar din Bucureşti, spre Aqaba, staţiunea iordaniană de la Marea Roşie, în fiecare marţi. „Avem 21 de ani de operare pe segmentul pachetelor cu zboruri charter în care am oferit sejururi diverse, cu tarife corecte, accesibile, de bună calitate. Am rămas în toți acești ani compania care a operat zborurile exclusiv cu Tarom, lucru extrem de apreciat de clienții noștri”, spune Dan Goicea, director general Cocktail Holidays.

Iordania oferă românilor posibilitatea de a petrece o vacanţă la plajă, la tratament în centrele spa din Aqaba şi de la Marea Moartă sau pentru sporturi acvatice, de a-i cunoaşte istoria, cultura şi religia vizitând capitala Amman, siturile arheologice, Betania, dar viaţa şi ospitalitatea beduină vizitând Wadi Rum.

Excursiile opţionale în Amman, la situl arheologic Petra aflat de 30 de ani în Patrimoniul Mondial UNESCO, centrul mondial al mozaicului de la Madaba, locul botezului lui Iisus Hristos din Betania, fostul oraş roman Jerash sau la castelele din deşert, multe dintre ele, de asemenea, în Patrimoniul UNESCO, la taberele beduine din Wadi Rum pentru jeep safari sau zborul cu balonul vor putea fi cumpărate încă din România, odată cu sejurul în Iordania.

“În premieră pentru piaţa românească, excursiile opţionale vor fi cumpărate concomitent cu sejurul în Iordania, de la agenţiile din România. În toate tururile, turiştii vor fi însoţiţi de un ghid vorbitor de limba română. Astfel vor cunoaşte Iordania şi altfel decât o ştiau până acum, ca reper în circuitele istorice şi religioase din Orientul Mijlociu”, spune Dan Goicea.

Pachetele Cocktail Holidays includ hoteluri de trei, patru şi cinci stele din Aqaba şi de la Marea Moartă, care au centre spa, piscine și restaurante cu meniu internaţional sau specific iordanian. Pachetul care include un hotel de trei stele porneşte de la 560 de euro, pentru un hotel de patru stele de la 614 euro, pentru un hotel de cinci stele de la 825 de euro.

„Iordania este o destinaţie sigură şi complexă şi din acest motiv au fost create pachete de vacanţă cu şapte nopţi în Aqaba sau patru nopţi în Aqaba şi trei la Marea Moartă sau şapte nopţi la Marea Moartă. Turiştii vor putea astfel să combine relaxarea cu plimbările în locurile istorice care fac din Iordania o destinaţie de excepţie”, a mai spus Dan Goicea, director general Cocktail Holidays.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *