British Airways lansează aplicația pentru iPad

Scris de  |  Nici un comentariu

British Airways a lansat o aplicație dedicată utilizatorilor de iPad, care include elemente dedicate acestei platforme, cum ar fi un glob în variantă 3D care afișează harta destinațiilor BA, însoțite de tarife, dar și posibilitatea ca utilizatorii să își stabilească din timp un program de vizionare a filmelor și programelor TV disponibile în timpul zborurilor.

British Airways a fost prima companie din Marea Britanie care a lansat în 2010 o aplicație ce le oferă pasagerilor posibilitatea de a opta pentru un bilet digital, în ultimul an rezervările făcute prin intermediul telefonului mobil înregistrând o creștere de peste 100%.

”Pasagerii noștri sunt întotdeauna în mișcare și sunt adesea presați de timp, astfel că lansarea unei aplicații dedicate pentru iPad a venit ca un pas normal”, a declarat Sara Dunham, șefa departamentului de marketing de la British Airways.

British_Airways-ipad

”Acum pot folosi aceleași funcții disponibile în varianta pentru smartphone, dar au la dispoziție și câteva extra-opțiuni, potrivite pentru un ecran mai lat și mai prietenos cu utilizatorii.”

Noua aplicație vine și cu o caracteristică ce le permite utilizatorilor să identifice cele mai mici tarife propuse de British Airways în acel moment.

De asemenea, membrii Executive Club vor avea acces în permanență la detaliile legate de conturile lor, inclusiv cele legate de punctele bonus primite sau cele referitoare la tranzacțiile recente.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *