Atlantis, The Palm, unul dintre cele mai prezente hoteluri din lume în rețeaua Instagram

Scris de  |  Nici un comentariu

Atlantis, The Palm, destinația emblematică din Dubai, ocupă locul trei în topul celor mai tăguite hoteluri din întreaga lume și prima în topul resorturilor din Orientul Mijlociu. Topul celor mai postate imagini premiază cele mai populare destinații care capturează atenția și imaginația a peste 15 milioane de useri ai rețelei sociale.

Situat pe cercul exterior al Insulei Palm în Dubai, complexul de lux este locul favorit de relaxare și distracție pentru multe dintre vedetele internaționale, încă de la deschiderea sa în septembrie 2008. Cu sute de imagini postate zilnic pe Instagram, Atlantis a ratat poziția principală, ocupată de către Studiourile Universal, la doar câteva imagini distanță.

Selfie-urile sunt de departe cea mai populară postare, oaspeții având o multitudine de imagini de fundal spectaculoase de la emblamaticile turnuri sau arcade, parcul acvatic Aquaventure și el la rândul său premiat, apele pline de rechini ale Lagunei Ambasador, până la cel mai mare acvariu din Orientul Mijlociu și Africa.

Celebrități de renume mondial Kim și Khloe Kardashian, Mark și Michelle Wright, dar și David Beckham s-au bucurat de răsfățul cu care Atlantis The Palm își primește oaspeții de pretutindeni. Mai multe selfie-uri includ supermodelul Jourdan Dunn, Drake și actorul indian Ram Kapoor, printre cele mai vizualizate postări.

Cu această ocazie, Atlantis, The Palm, a realizat și un mini-ghid care să îi ajute pe utilizatorii de Instagram să surprindă momentele care să le aducă cele mai multe aprecieri pe site-urile de socializare:

1. Urmați-l pe Drake și reușiți un close up cu 65,000 de rechini și alte animale marine, care trăiesc în cel mai mare acvariu din Orientul Mijlociu.

2. Pentru și mai multă adrenalină, o noapte în apartamentul subacvatic, așa cum a ales Khloe Kardashian poate fi următoarea alegere.

cats103. Nici un selfie nu este complet fără o vizită la leii de mare, așa cum a ales campionul mondial la înot Florent Manaudou.

4. Selfie expert, Kim Kardashian a îmbrățișat cultura arabă și s-a împrietenit cu cămilele pe plaja regală

5. Cu peste 21 de restaurante la dispoziție, alegerea pare dificilă, dar satisfacțiile sunt pe măsură. A aflat asta și David Beckham, care le-a mulțumit bucătarilor pentru experiență.

cats12

6. Impresionanta sculputură a lui Dale Chihuly în Grand Lobby, adună peste 3000 de piese de sticlă suflată, însă cu siguranță mult mai multe like-uri, așa cum au făcut-o jucătoarele de tenis Caroline Wozniacki și Ana Ivanovic.

7. Un selfie la SPA este cea mai garantată metodă de a-i face pe prieteni să se înverzească de invidie. Cu siguranță, dublul campionul mondial la box, Amir Kahn a știut asta când a rezervat Apartamentul Royal ce include ShuiQi Spa complet cu spumă și petale de trandafiri.

8. Actorul Ram Kapoor a ales variantă care nu dă greș niciodată: alături de familie, la plecarea din Apartamentul Royal.

cats22

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *