15 sate superbe din Spania de care probabil nu ai auzit niciodată, dar pe care merită să le vizitezi

Scris de  |  Nici un comentariu

Los Pueblos mas Bonitos de Espana sau Asociația celor mai frumoase sate din Spania a anunțat că a introdus pe lista sa 11 noi așezări, ducând numărul total de localități apreciate la 68.

Înființat în 2011, grupul are ca scop promovarea zonelor rurale și a micilor localități, punînd în evidență calitățile pe care le au aceste așezări mai puțin cunoscute.

Daily Traveller a întocmit un top al celor mai frumoase 15 sate din Spania, de care probabil nu ați auzit niciodată, dar care cu siguranță merită să fie vizitate. Unele dintre ele atrag deja foarte mulți turiști, cum este și cazul localității Trujillo, care a devenit faimoasă după ce aici s-au filmat scene din serialul Game of Thrones.

Altele, însă, au rămas într-un oarecare anonimat, ceea ce nu face decât să reprezinte destinația ideală pentru cei aflați în căutarea unor locuri liniștite, unde se pot relaxa alături de prieteni la tapas și un pahar de vin. Iată, așadar, care sunt cele 15 recomandări pe care vi le facem pentru o vacanță în Spania rurală.

Zahara de la Sierra
Zahara de la Sierra -Mergeți să vizitați celebrele ”pueblos blancos” (sate albe) din regiunea Serrania de Ronda, care oferă unele dintre cele mai spectaculoase peisaje montane din Spania. Aceste așezări, scăldate acum în lumina caldă a toamnei târzii, sunt un motiv suficient pentru o vizită, dar dacă tot mergeți acolo merită să explorați și istoria încărcată a regiunii
« 1 de 29 »

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *